Mücevher Hakkında Herşey...

Lusso Style

70. Altın Küre Kırmızı Halısı ve Mücevherler - Lusso Style | Mücevher Blogu | A Jewellery Blog

14 Ocak 2013 Pazartesi

70. Altın Küre Kırmızı Halısı ve Mücevherler


                 Bir Altın Küre kırmızı halısı daha tarih sayfasında yerini aldı... Sizi bilmem ama ben pazartesi sendromu yaşamayan biri olarak uykusuzluğumun ve huysuzluğumun sorumlusu olarak Altın Küre'yi görüyorum:) Neyse ki güzel şeyler gördük de gözümüz şenlendi. 


               Sizler için seçtiğim bazı görüntüleri yorumlayayım istedim. Kıyafetler hakkında çok yorum yapmayacağım. Zaten birçok arkadaşımız yazmıştır... Yine de kıyafet-mücevher uyumu çok önemli olduğu için bazılarında kendimi tutamayabilirim!


              Önce Chopard kullanan ünlüler ile başlayayım...



          Olivia Munn'un Chopard kolye ve küpesi  ile en beğendiğim ünlülerden olduğunu sanmıştım uzaktan ama detay görünce vazgeçtim. Çünkü elbise taşlı ve kolye ile uyumsuz:(


            Amy Poehler 83 karatlık Chopard kolyesiyle karşımızda ...Keşke o kıyafeti giymeseydi! Dayanamadım altını kestim görselin:)) 


      Julianne Moore'un elbisesine bayıldım! Mücevherler Bulgari ama sarı olmalarını sevmedim:( O elegan siyah-beyaz, sarı renkli altın ile pek olmuyor. Kayınvalide havası olmuş!  Platin mücevher takmasını beklerdim. Yine de zümrüt yüzük taktığı için +1 yazıyorum hanesine!


      
        Emily Blunt mücevherleri ile trendi yakalamış. Bu renk elbise, sade bir topuz ile bu gösterişli küpeleri kullandığı için tam puan! Küpeler Lorraine Schwartz tasarımı, pembe safir ve yakut olsa gerek...Favorim!
        
         Bu sene uzun pırlanta küpeler çok moda olacak! Ödül töreninde dört yada beş kişide daha gördüm böyle küpeler ama en beğendiğim Katharine Mcphee oldu. Siyah oniks-pırlanta ikilisini pek severim zaten, saç ve makyaj ile çok uyumlu olmuş. Bilekliği de siyah pırlanta, kalın zincir modeli geçen senenin modası ama olsun!



            Jessica Alba'nın Harry Winston kolyesini görmeyen yoktur heralde! (O ruju sürmeseymiş daha güzel olurmuş) Bu modeli çok severim,  görür görmez de Marilyn Monroe'nun Diamonds are a girls best friend şarkısında olduğu gibi - Talk to me Harry Winston tell me about it deyiverdim kendi kendime:) Malum,  Harry Winston'u Swatch Grup aldı artık nasıl tasarımlar görürüz merak içindeyim doğrusu.
          Jessica Chastain elbisesini Harry Winston bileklik ve küpelerle tamamlamış. Küpeler bir küçük bir büyük zümrüt kesim elmas! (Elbise hakkında yorum yapmayayım diyorum ama bu kadar güzel bir renk daha güzel bir modelde olabilirdi, elbisenin üstü biraz bol mu?)



           Zooey Deschanel'in bu görüntüsü beni benden aldı..İnci seven ve sıkça kullanan biri olarak bu kadar kötü kullanıldığını görmedim şimdiye kadar. İncinin büyüklüğü yanlış, rengi, uzunluğu da yanlış. Bu kadarla bitse iyi...Bir de bileklik var ki o korkunç ojelerle beraber bana söyleyecek söz bırakmadı. Zooey, inci yerine sarı altın, beyaz ve konyak pırlantalı mücevherler kullansaydı o zaman söyleyecek sözüm olmazdı.


        Latin güzeli Sofia Vergara da  Lorraine Schwartz tasarımlarını tercih edenlerden...Yüzük ve küpeler damla-markiz kesim elmas! Toplam 100 karat taş kullanılmış ve tüm set yaklaşık 8 milyon $ değerinde. 

         Törenin mücevher markası anlamında en popüler ismi Lorraine Schwartz'dı dün gece. Taylor Swift'in taktığı küpeler ve yüzük beyaz ve konyak rengi pırlanta ve yakuttan oluşuyor.Tasarımlar yine  Lorraine Schwartz...

                    Naomi Watts lavanta renkli jadeit üzerine yakut ve pırlantalı küpeler takmıştı ki çok hem de çok hoştu. 

            Michelle Dockerey beni yalancı çıkartmayıp zümrütlü mücevher kullananlardan. Ayrıca burada yer veremeyeceğim Nicole Kidman, Kelly Osbourne da zümrütlü mücevher kullanan ünlülerdi. 

        Mirenda Kerr ise tek kelime ile muhteşemdi. Küpeleri çok renkli turmalindi...
           Megan Fox'un da tercihi Lorraine Schwartz tasarımlarından yana olmuş. Küpeler pembe-beyaz pırlanta, mercan ve yakuttan oluşuyor. Yüzük ise yakut ve pırlanta.

         Keşke vakit olsa da tüm mücevherleri tek tek anlatabilsem...Çok yakında Oscar ödülleri verilecek, adaylar açıklandı bile. O zaman adaylar ödülü beklesin ben kırmızı halıyı...


Başka kırmızı halılarda görüşmek üzere...


   

               

4 yorum:

  1. Emily Blunt, Naomi Watts ve Miranda Kerr! A+ haklisin! Ah jessica alba rujda haklisin ama gerisi guzel. Cok guzel olmus! Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden muhteşem hepsi birbirinden enfes :) En beğendiğim tabi ki Jessica Alba'nın Harry Winston kolyesi oldu :) Ama sevmediğim birşey var kolye ile küpenin beraber takılması ve ya bilezikle yüzüğün... Size komik gelebilir ama sanki biri diğerini yok ediyor gibi geliyor bana.. Hele Jessica Alba'nın kolyesi gibi afilli bir kolye ile küpe takılmasını sevemedim sanki :) Bu konuda fikrinizi çok merak ediyorum..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız,mücevher kullanımı aslında biraz ağırlık merkezi hesabı gibidir:) Bir tarafa yüklenirseniz vermek istediğiniz etki ışıltıdan çok karışıklık olur. J.Alba küpeleri takmasa daha iyiymiş! Ayrıca kolyenin taşları damla, küpeler yuvarlak!

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum:)
(Hesabınız yoksa anonim seçeneğini işaretleyin, aksi halde yorumlarınız ulaşmaz.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...