Mücevher Hakkında Herşey...

Lusso Style

Kırmızı Halıdan Al Haberi! Altın Küre - Lusso Style | Mücevher Blogu | A Jewellery Blog

14 Ocak 2013 Pazartesi

Kırmızı Halıdan Al Haberi! Altın Küre


         Şu kırmızı halı meselesiyle ilgili o kadar hassasım ki, Altın Küre başlamadan bir yayın yapayım dedim!




          Kırmızı halı hepimizin anladığı manada, açılışlarda, resmi törenlerde, büyük kutlamalarda misafirlerin yürümesi için yere serilen bir aksesuar aslında. Ancak bana göre, büyük bir görsel şölen! Ülkemizde benzerlerini göremediğimiz için ancak Golden Globe, Oscar, Emmy gibi organizasyonların kırmızı halılarında moda ve stil adına gözümüz gönlümüz açılıyor diyebilirim.

         Yılın başında olmamız sebebiyle Altın Küre ödül töreni önemli. Muhtemelen bu gece uykusuz kalan çok olacak! Özellikle kıyafetler hakkında çok konuşulur...Ben de mücevherler hakkında şimdiden tahminlere başlayayım.

          Malum bu senenin rengi zümrüt yeşili. Muhtemelen zümrüt rengi elbiseleri ve zümrütlü mücevherleri göreceğiz kırmızı halıda da...Tabii Pantone'nin 2013 için ilan ettiği renkler sadece zümrüt renginden ibaret değil yeşilin mavini çeşitli tonları da kullanılabilir. Özellikle akuamarin mavisini ilkbaharda da çok göreceğiz. 
         Pırlanta ve diğer değerli taşlarla bezenmiş büyük küpeler, büyük kolyeler (statement) ve kelepçeleri yine göreceğiz. 







              Mücevher söz konusu olduğunda vintage parçaları görmemiz çok da sürpriz olmuyor. Bu sene özellikle Art Deco motifleri göreceğiz. "Old is new again" mottomuz! 



            Taşların doğal hallerinin kullanıldığı tasarımlar görebiliriz. Aytaşı, opal, jeodlar görelim lütfen! Belki Kimberly Mc Donald ? 


             Yarın mutlaka ayrıntılı görseller üzerinden göreceğiz mücevherleri. Ödülleri kimler alır bilmem ama kırmızı halıda Chopard, Lorraine Schwartz ve Cartier rüzgarı eser!


3 yorum:

  1. Harika bir yazi bu. Butun takilara bayildim. Cok zevkli cok! Yazmaya devam lutfen Sevgiler XOX

    YanıtlaSil
  2. Şu ana kadar beni etkilemiş olan ve unutamadığım tek takı yanılmıyorsam Oscar töreninde AngelinaJjolie'nin taktığı zümrüt küpelerdi :) Aynı anda sade,şık ve çekici bir kombinasyon oluşturmuştu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gece de çok güzel mücevherler var! Ayrıntıları paylaşacğım:)

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum:)
(Hesabınız yoksa anonim seçeneğini işaretleyin, aksi halde yorumlarınız ulaşmaz.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...