Mücevher Hakkında Herşey...

Lusso Style

2013'ün En Dikkat Çekici Mücevher Haberleri - Lusso Style | Mücevher Blogu | A Jewellery Blog

2 Ocak 2014 Perşembe

2013'ün En Dikkat Çekici Mücevher Haberleri



2013'ün rengi zümrüt yeşiliydi.

Mücevher Haberleri


Yeni yılın ilk günü bitti bile! 2013'ün en çok konuşulan mücevherli haberlerini yazayım, tatilden dönüşte zevkle okuyun istedim. Magazin ağırlıklı, biraz dedikodulu:) Bu yıl hepimize daha fazla huzur, daha fazla pırıltı getirir ümit ederim. 

2013'ün rengi zümrüt rengiydi. Dolayısıyla zümrüt taşı da layık olduğu ilgiyi gördü. Lüks mücevher markalarında ve tasarımcı markalarında şahane tasarımlarda gördük zümrütü. 
Alexandra MOR tasarımı

#Zümrüt ve turkuuaz Kimberley McDonalds tasarımı
Kırmızı halı mücevherlerinde de gözlerimi alamadığım zümrütlü parçalar vardı.

Maria Menounos Lorraine Schwartz.
Zümrütün bu kadar popüler olduğu 2013'de sektör açısından güzel gelişmeler de oldu dünyada. İlk kez bir maden firması bir ünlüyü marka yüzü seçti. Gemfields'in 2013 yılındaki tüm lansmanlarında Mila Kunis'i  marka yüzü olarak gördük. Tabii bunda Gemfields'in ünlü mücevher markası Faberge'yi alması da çok büyük etkendi!
Mila Kunis #Gemfields

Mücevher deyince akla ilk gelen belki pırlantadır. Pırlanta söz konusu olduğunda da tek taş yüzüklerden bahsetmeden olmaz. 2013'de halo yüzükler çok modaydı. Taş yuvarlak ya da fantezi kesim olsun etrafında küçük taşlar mutlaka kullanıldı,parlaklık arttıkça arttı!
Ünlüleri yüzükleri de her zaman konuşuldu. Kim Kardashian'ın yüzüğü ise yılın sonlarına doğru sosyal medyada pek anıldı!
Gerdanlıklar ise dikkatimizi (!) çok çekti! Özelikle kırmızı halılarda mücevher markaları sponsorlukta birbiri ile yarıştı. Aklımda kalanlardan Jessica Alba'nın Harry Winston kolyesi bir numara! 

Jessica Alba Golden Globe

Oscar ödüllerinde Jennifer Ganer

Vintage rüzgarı ise başımızı döndürdü. Jennifer Garner'ın şu muhteşem görüntüsü sizi bilmem ama benim uzun süre gözümün önünden gitmedi! 

#TiffanyandCo mücevherleri ile Zelda
Filmlerde de çok fazla mücevher gördük ama en çok konuşulanı sanırım The Great Gatsby idi. Film sayesinde Art Deco'ya doyduk. Tiffany and Co mücevherler gerçekten de muhteşemdi. Ayrıca lansmanları çok ama çok başarılıydı... 
 2013'de çok kırmızı halı yazısı yazdım fakat yoğunluktan baz şeyleri yazamamıştım. Her zaman mücevher kullanımının bir matematik hesabı olduğunu söylüyorum, yazıyorum ama ülkemizde styling yapanlar bu işi öğrenene kadar oldukça zaman geçeceğe benziyor. Öncelikle, mücevherin herhangi bir takıdan farklı olduğunu öğrenmeleri gerek. Yoksa karşımıza sevgili Hülya Avşar'ın Chopard mücevherlerle olan bu fotoğrafı gibi çok fotoğraf gelir.                                           
Hülya Avşar #Chopard
Fan Bing Bing #Chopard


Aynı mücevherleri daha önce başka bir sanatçı da taşımıştı! Bir fotoğrafta kaybolmuş mücevherler, diğer fotoğrafta parlıyor.  

Yılın son günlerine ait başka  konusu ise   Kate Middleton'un bir davette taktığı kolyeydi. Cambridge Düşesi'nin daha önce de giydiği bir gece kıyafeti ile 20 Pound'luk bir kolye takmış olması üzerine oldukça fazla yorum yapıldı. Beni en çok etkileyen ise Düşesin rahatlığı ve  böyle bir kolyeyle bile çok şık görünerek moda dersi vermiş olması!   
Kate Middleton



Son olarak da 2013 yılının bana göre en iyi mücevher kullanan kadınından bahsetmek isterim. Daha önce şu yazımda da belirtmiştim (TIK TIK), kadın gösterişli, mücevherler gösterişli olunca ortaya oldukça iddalı görüntüler çıkıyor.
             
Sophia Vergara



 Kullandığı mücevherlerin tasarımı yakın arkadaşı Lorraine  Schwartz'a ait çoğunlukla. Onlarınki mutual bir birliktelik, çünkü Sophia her zaman çok ses getiriyor!  





2013'ün en dikkat çekici mücevher haberlerinden sizin aklınıza gelen var mı? Var ise bana mutlaka yazın!




Yeni yılda yine böyle güzellikler görmek dileğiyle,
   






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum:)
(Hesabınız yoksa anonim seçeneğini işaretleyin, aksi halde yorumlarınız ulaşmaz.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...