Mücevher Hakkında Herşey...

Lusso Style

Olivia Palermo'nun Nişan Yüzüğü - Lusso Style | Mücevher Blogu | A Jewellery Blog

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Olivia Palermo'nun Nişan Yüzüğü

 Olivia Palermo ve Johannes Huebl  
Son yılların en çok konuşulan stil sahibi çiftlerinden Olivia Palermo ve Johannes Huebl  geçtiğimiz aylarda evlendi. 
Olivia Palermo, altı yıldır birlikte olduğu Johannes Huebl ile geçtiğimiz yıl ocak ayında nişanlanmıştı. Hatta Johannes Huebls nişanı instagram sayfasından video paylaşarak duyurmuştu. Nişan yüzüğünü de ilk kez o zaman görmüştük! 

Sempatik blogger Olivia Palermo, nişanlısı Johannes Huebls ile evlendiğini de geçtiğimiz aylarda blogundan duyurdu. İnstagram’da pek çok kişinin de paylaştığı fotoğraflarla evlilikleri moda gündemine oturmuştu. Gelinliği, ayakkabısı hatta damatlık konusunda da çokça konuşuldu.
Olivia Palermo ve Johannes Huebl 
Fakat benim dikkatimi çeken daha çok Palermo'nun  evlilik yüzüğüydü.Çift evlenirken yüzüklerini değiştirmemiş çünkü Palermo'nun parmağında hala nişan yüzüğü var.
Evlendikten sonra çekilmiş bir kare


Demek ki bu yüzüğün anısı yetti de arttı bile! Romantizm...  Diğer ünlüler gibi marka fiyat vs hakkında açıklama yapmadılar ama fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile yüzük, büyük ihtimalle platin üzerine 4 karattan küçük olmayan zümrüt kesim (modified emerald),  halk arasında kanarya olarak bilinen Sarı (fancy vivid yellow ) pırlanta ve kenarlarda trapez kesim beyaz pırlantalardan oluşuyor. Hemen aklıma Harry Winston'un ünlü modeli geldi...
Harry Winston

Yüzüğün markası Harry Winston mu bilmiyorum ama, Olivia Palermo'nun moda sektörünün içinde olup, değişik yüzükler de kullanabilecekken bunu tercih etmemesi fikri çok hoşuma gitti!


Mücevher aşkı ile...

2 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorum:)
(Hesabınız yoksa anonim seçeneğini işaretleyin, aksi halde yorumlarınız ulaşmaz.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...