Mücevher Hakkında Herşey...

Lusso Style

Sallantılı Küpeler - Lusso Style | Mücevher Blogu | A Jewellery Blog

12 Eylül 2013 Perşembe

Sallantılı Küpeler



                  Bu sene aksesuar çeşitliliği tavan yaptı, özellikle de büyük ve göz alıcı olanları...

                Artık takı trendlerinde statement takıların ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Büyük ve abartılı trendlerden küpeler de nasibini alıyor.  Büyük küpeler sade kıyafetleri bir anda değiştirebilecek aksesuarlardan... İster klasik siyah elbise ile, ister jean pantolonla kullanın, ayrı bir hava yakalamak her şekilde mümkün. 

       Evet bugün sallantılı küpeleri (ya da avize-chandelier) mercek altına alıyorum! Yıllardır uzak durduğumuz sallantılı küpeler geri döndü. Ancak her yerde (marketlerde bile) bu küpeleri görmekten biraz korkar oldum! Çünkü sallantılı küpeler kullanımı en riskli aksesuarlardan... 

       Sallantılı küpeler her kadının mücevher kutusunda bulunması gereken bir yatırım. Yatırım diyorum çünkü uygun büyüklük ve uzunluğu bulursanız, tekrar moda olsun diye beklemenize gerek kalmaz! Özellikle gece kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olarak senelerce kullanabilirsiniz. Peşinen söylememde fayda var sanırım, eğer boyunuz çok kısa veya fazla kilonuz var ise sallantılı küpeler yanlış seçim olabilir! Üzülmeyin çoğu zaman "az çoktur". 


Penny Preville
Bochic
Betteridge 
          
Gilan


Sutra

Gilan


Sutra

Bulgari

Bochic
             Saçlarınızı toplayın ve kulaklarınızdaki güzel ağırlıklara hazır olun:) Vintage esintili  ve renkli taşlı olanlara göz atmanızı öneririm!
       
     İşte size sallantılı küpe kullanımına çok güzel bir örnek! 


Natalie Portman


       Eğer göz alıcı bir elbiseniz varsa, sadece küpe yeter de artar bile (Şu sıralar moda olan deyişle "WOW Factor " u arttırabilirsiniz) ...


Dolce Gabbana 2014

        Bu tarz görüntüler ise bırakın "Cat Walk" trendi olarak kalsın!

Mücevher aşkı ile...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorum:)
(Hesabınız yoksa anonim seçeneğini işaretleyin, aksi halde yorumlarınız ulaşmaz.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...