Mücevher Hakkında Herşey...

Lusso Style

Radiant Orchid, Pantone’s Color of the Year 2014 - Lusso Style | Mücevher Blogu | A Jewellery Blog

21 Nisan 2014 Pazartesi

Radiant Orchid, Pantone’s Color of the Year 2014

Yılın Rengi : Radiant Orchid (Parlak pembemsi mor)



          Pantone bu yılın rengini Radiant Orchid olarak ilan etmişti. Yani parlak pembemsi mor.

        Bu da demek oluyor ki yıl sonuna kadar sıklıkla bu rengi göreceğiz. Tekstilde, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında. Pekiyi mücevher modasında etkileri ne olacak? 

        Değerli taşlar dünyası bu moda renk bakımından oldukça zengin. Radiant orchid mücevhere çok da yakışan bir renk bence. Bu trende uymak isteyenler kunzit, lavanta renkli jade, morganit, eflatun safir, turmalin, spinel ve ametistin yakın tonlarını kullanabilirler.

        Ayrıca, bu rengin çok da kullanışlı olduğunu söylemeliyim. Sıcak ve soğuk cilt tonlarına uyan nadir renklerden diyebilirim. Cilt tonları ve mücevher uyumu ile ilgili yazımı okumak için (TIK TIK). Bu renkte taşların kullanıldığı bir mücevher edinirseniz, dikkat çekmemeniz  mümkün değil!

Mücevher aşkı ile...

       The Pantone Color Institute has declared “Radiant Orchid” as its color of the year for 2014. Radiant Orchid is ” a purple hue that blends fuchsia, purple and pink undertones”. The hue is expected to be visible in men’s and women’s clothing and ofcourse in jewelry  throughout  2014.

       In gem world, there are great  variety of gemstones to choose that feature this jewel-bright and rich saturated color. Moreover,  it can be interpreted in Kunzite, lavander jade, morganite, tourmaline, lilac sapphire, purple  spinel  and amethyst.

     Radiant Orchid is a very versatile color because it is a blend of both cool and warm tones. This means it will look great with a wider variety of skin tones  and hair colors!  


 with jewelry love, 

2 yorum:

  1. renk çok güzel mücevherler daha da güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim ! İnsanın içini açıyor hepsi:)))

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum:)
(Hesabınız yoksa anonim seçeneğini işaretleyin, aksi halde yorumlarınız ulaşmaz.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...